VOETBALREIZEN

Voetbalreizen worden steeds populairder. Je kan namelijk voetbalreizen boeken naar alle Europese topclubs. Deze reizen zijn ideaal te combineren met een stedentrip naar bijvoorbeeld Barcelona of München. Wist je dat er in Londen vijf profclubs zijn die je kan bezoeken, dit maakt Londen tot een populaire stad ook als het gaat om het maken van een voetbalreis. Wij van stedentrip-tips hebben hieronder voetbalreizen geselecteerd zodat je makkelijk een voetbalreis kan boek naar je club naar keuze. je kan bij onze partner complete voetbal reizen boeken. maar ook losse tickets zodat je de voetbalreis goed kan combineren met een stedentrip met je partner. Stedentrip-tips is geen reisorganisatie, wij geven alleen alternatieven voor stedentrips en andere reizen. Voetbalreizen regelt je dus rechtstreeks bij onze adverteerders en partners. Al onze partners hebben het SGR keurmerk.

Voetbalreizen naar Engeland

Engeland is misschien wel de mooiste competitie in Europa. Het is dan ook niet voor niks dat veel voetbalfans een voetbalreis boeken naar Engeland. Londen is alleen al met 5 clubs in de Premierleague de ideale stad voor het boeken van voetbalreizen.

 

Voetbalreizen naar Spanje Boeken

Voetbalreizen naar Spanje kan je bij voetbalreizen boeken. live naar een club gaan kijken in de Primera Division? Dat kan nu. Je kan kiezen tussen complete voetbalreizen of losse kaarten zodat je de wedstrijd kan combineren met een citytrip naar Barcelona of Madrid. Of je nu een wedstrijd van Barcelona, Real Madrid, Atletico wil gaan bezoeken, je vindt hieronder de link naar alle wedstrijden.

Zelf een reisverslag delen over een voetbalreis, dat kan. Informeer naar de mogelijkheden

Voetbalreizen naar Duitsland.

Robben bij Bayern München gaan bekijken of de wedstrijd Dortmund tegen Schalke04, dat is pas echt genieten. Zeker als je deze voetbal reis combineert met een stedentrip heb je een mooi weekend met voor elk wat wils. Bekijk hieronder de tickets voor de voetbalwedstrijden in de Bundesliga of boek een complete voetbalreis.