Stedentrip Antwerpen

Stedentrip Antwerpen die start bij Stedentrip Tips

Een stedentrip naar Antwerpen begint bij stedentrip tips. Op deze pagina geven wij niet alleen tips over de bezienswaardigheden in Antwerpen maar kunt u ook makkelijk hotels met elkaar vergelijken, excursies boeken of een plattegrond kopen voor een geslaagde stedentrip. Ook hebben wij bij stedentrip tips alle aanbieders geselecteerd voor complete reizen naar uw bestemming.

Bezienswaardigheden Antwerpen

In Antwerpen is een hele hoop te doen en te zien, wij van stedentrip tips hebben een aantal bezienswaardigheden voor u geselecteerd.

  • Het centraal station in Antwerpen is al een bezienswaardigheid op zich. wij van stedentrip tips vinden dit zeker een bezoekje waard. Mocht u een stedentrip met de trein naar Antwerpen maken dan komt U daar automatisch aan anders toch even een bezoekje brengen.
  • Winkelen in de het oude centrum is wat de meeste mensen die een stedentrip naar Antwerpen maken doen. naast de grote winkelketens zijn er in de oude binnenstad zeer veel restaurantjes, barretjes en andere horeca gelegeheden voor de beste versnaperingen.
  • Onze Lieve Cathedraal staat in het hartje van Antwerpen. Het gebouw is 123 meter hoog en moet je zeker gaan bezoeken en dan bedoelen we ook de binnen het gebouw.
  • Er zijn in Antwerpen een groot aantal musea maar het Rubens huis waar kunstenaar rubens zijn werk maakte is wel een echt aanrader.
  • Ook de vogeltjesmarkt wordt zeer veel bezocht door Nederlanders die een stedentrip naar Antwerpen maken.

Met de trein naar Antwerpen:

Antwerpejn is zeer goed een bezoekje te brengen met de trein en zeker na een vermoeiende dag(en) is het wel lekker om met de trein ontspannen terug te reizen. U reist al vanaf € 29,00 naar antwerpen.

 

 

Plattegrond Antwerpen

Koop hier uw Plattegrond Antwerpen

 

[display_filter store=”5″][display_pages store=”5″][user_pages store=”5″][user_sort store=”5″]
 
[display_multi store=”5″]
 
[display_pages store=”5″][user_pages store=”5″]