Stedentrip Amsterdan begint bij stedentrip tips

Een stedentrip of weekendje naar Amsterdam begint bij stedentrip-tips op. Op deze pagina geven wij niet alleen tips over de bezienswaardigheden in Amsterdam maar kunt u ook makkelijk hotels met elkaar vergelijken, excursies boeken of een plattegrond kopen voor een geslaagde stedentrip. Ook hebben wij bij stedentrip tips alle aanbieders geselecteerd voor complete reizen naar uw bestemming.

Bezienswaardigheden Amsterdam

Er zijn in Amsterdam genoeg musea om uw weekend door te komen. Wij hebben van stedentrip tips een aantal musea voor u geselecteerd.

  • Anne Frank huis, bekijk de plek waar Anne Frank ondergedoken zat en haar dagboek schreef.
  • Rijksmuseum, De komende drie maanden krijgen Marten & Oopjen een ereplaats naast de Nachtwacht. Ze zijn te zien van 2 juli tot en met 2 oktober. Daarna worden ze gerestaureerd in het restauratie-atelier van het Rijksmuseum.
  • Van Gogh Museum, Stap in Van Goghs Wereld. Ontdek de grootste collectie werken van Vincent van Gogh in het Van Gogh Museum.
  • Rembrandhuis, In dit monumentale pand in het hart van Amsterdam, dat nu een museum is, heeft Rembrandt tussen 1639 en 1658 gewoond en gewerkt.

De leukste tours & activiteiten in Amsterdam

Amsterdam is een van de meest bijzondere steden ter wereld en trekt jaarlijks vele toeristen. Er is dan ook veel te zien en te doen. Je kunt op eigen houtje door de stad slenteren maar nog leuker wordt het om onder leiding van een gids de mooiste plekken van Amsterdam te ontdekken. Natuurlijk mag een rondvaart door de beroemde grachten niet ontbreken. Koop vooraf je tickets voor de populaire attracties en reserveer alvast een leuke fietstocht of wandeling. Maak een keuze uit onderstaande aanbod, bestel veilig en eenvoudig je tickets. Je krijgt de e-tickets na je bestelling per mail toegestuurd. Veel plezier in Amsterdam!

  • Rondvaart en bustour: De twee meest populaire activiteiten van Amsterdam in een ticket. Maak onbeperkt gebruik van de Hop-on-Hop-off bus en maak een rondvaart over de beroemde grachten van Amsterdam.
  • Fietstocht door Amsterdam, Fietstocht van 3 uur onder begeleiding van een lokale gids
  • Culinaire Wandeltocht, Proef typisch Hollandse hapjes en snacks tijdens deze wandeltocht
  • Amsterdam bierproeverij, Gedurende de 4 uur durende tour wandel je met een Amsterdam- en bierexpert naar dé beste plekken om de verschillende biersoorten van Nederland en omstreken te proeven.
  • Wandeltocht door de Wallen, Wandel samen met een gids door de “rosse buurt” van Amsterdam en leer alle geheimen over een deel van de stad die bekend staat om zijn erotische uitstraling.

U kunt U tickets en beschikbaarheid hier bestellen en checken